Meni
Košarica

Podatki o pošiljanju

Blago, naročeno v spletni trgovini arbadakarba.si, gre na pot v najkrajšem možnem času. Trudimo se, da so vsi artikli, katere ponujamo na naši spletni strani tudi na zalogi.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava GLS, kar pomeni, da dostavo lahko pričakuješ že naslednji dan.
Strošek dostave

Dostava je BREZPLAČNA za naročila nad 50,00 €, sicer znaša poštnina 3,90 €.

Za dostavo paketa poskrbi GLS, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Za vse dodatne informacije nas pokliči (041 993 375 Tina) ali pošlji elektronsko pošto.
 

Dobavni rok

Dobavni rok začne teči ob 12.00 uri na dan prejema potrdila o plačilu. Dobavni rok je takoj iz zaloge ali po dogovoru. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu in plačilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o predvidenem roku dostave.

Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. Paket vam lahko dostavijo tudi na delovno mesto. Če dostava ni uspešna oziroma, če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo. Priporočamo tudi, da ob naročilu (v opombo) navedete telefonsko številko na katero ste dosegljivi.